Biatorbágy Értéktár logó
Home » ALKOTÓK ÉS ALKOTÁSOK » Biatorbágyi FOTÓKLUB

Biatorbágyi FOTÓKLUB

A Biatorbágyi Fotóklub 2009 óta működik.
A fotóművészeti alkotócsoport számos hazai és külföldi, egyéni és csoportos elismeréssel büszkélkedhet: többször nyerték el az „Év Fotóművészeti Alkotócsoportja” címet, a MAFOSZ és a Pannónia Fotószalon díjait. A csoport tagjai az „Év fotográfusa” versenyben többször szerepeltek kiválóan, s nyerték el az „Év fotográfusa” címet.
A tagok közül többen érték el a nemzetközi fotóművészeti szövetség arany, ezüst vagy bronz minősítését, illetve a MAFOSZ diplomáját.

A különböző szakmai, művészeti megmérettetéseken városunk hírnevét öregbítő csoport minden évben Nemzetközi Fotópályázatot is szervez, melynek rendezvényeit Biatorbágyon tartják, sőt, a verseny egyik témája Biatorbágy. Ennek és a városban és környékén tartott fotóstúráknak köszönhetően magas művészi színvonalú alkotások örökítik meg a várost. Ezeknek a felvételeknek a fotóművészeti értékeiken túl komoly dokumentum értékük is van, a Fotóklub tevékenysége ilyen értelemben is ajándék a város számára.  
Évente többször jelentkeznek a klubtagok alkotásaiból szervezett kiállításokkal, munkáikat Biatorbágyon és országszerte megismerheti a fotóművészet iránt érdeklődő közönség.
Biatorbágy várossá válásának 10. jubileumi évében megjelentették a Biatorbágyi Fotó-Kör-Kép című könyvet.

Az általuk szervezett magas színvonalú fotós események sok fotózás iránt érdeklődő embert hívnak és hoznak el Biatorbágyra, akik aztán magukkal viszik a Biatorbágyi Fotóklub és a város jó hírét.

Tótpál Judit DLA

A fotóklub honlapja: biatorbagyifotoklub.hu

   

FELHÍVÁS

Ön ismer olyan helyi értéket,
amely még nem szerepel az Értéktárban?

Kérjük itt jelezze!
Köszönjük!